1. Ako se upišem na LevelUp Akademiju, da li moram menjati kompaniju sa kojom sarađujem?

LevelUp Akademija je mjesto za edukaciju svih marketara bez obzira s kojom kompanijom rade.  Ideja je da upravo na LevelUp Akademiji svi imaju priliku naučiti kako raditi i da svi mogu ostvariti rezultate s kompanijama njihovog izbora.

2. Kada se pridružim LevelUp Akademiji, koliko dugo traje?

Svakodnevna edukacija se odvija u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj je vodstvo Dušana i Anite, te uz lekcije dobivate i zadatke koji će Vam pomoći da dođete do rezultate koje želite.  Trajanje upisa nije predefinirano, dakle bilo tko može postati član bilo koji mjesec i bilo tko može prekinuti svoju pretplatu i napustiti Akademiju kada to poželi.  Vi odlučujete koliko dugo želite učiti od nas.

3. Da li mogu na Akademiju dovesti i članove tima?

Naravno. Toplo Vam preporučamo da upravo to napravite ako želite imati veliki tim jer Akademija je upravo napravljena s ciljem da pomogne svim osobama koje su ozbiljne vezano za realizaciju svojih rezultata i naš cilj je Vama olakšati edukaciju tima tako što će na Akademiji učiti zajedno s Vama.

4. Jesu li moji saradnici sigurni na Akademiji? Što ako ih netko pokuša uzeti za svoj biznis?

Na Akademiji nije dozvoljeno niti spominjanje imena kompanije, niti proizvoda a strogo je zabranjeno nuđenje poslovne prilike drugim članovima Akademije.  Na svaku takvu dojavu reagiramo na prvu udaljavanjem osobe s Akademije bez mogućnosti povratka.  Cilj nam je da je Akademija sigurno mjesto za sve i da se svi osjećaju dobro i ugodno da bi mogli biti fokusirani na svoj uspjeh i rezultate koje žele.

5. Kako se mogu pridružiti LevelUp Akademiji?

Klikom na ovaj link levelup-akademija-vip-lista možete obaviti registraciju i pristupiti Akademiji.  Ako u trenutku upisa Akademija nije otvorena za nove članove, upišite se na VIP listu čekanja i dobit ćete obavijest na email kada Akademija bude primala nove članove.

6. Na koji način se vrši plaćanje članarine – pretplate?

Isključivo i samo putem Paypala.  Nije potrebno imati paypal račun, potrebno je imati samo neku od kartica za plaćanje putem Paypala (Visa, Master, Amex, Discovery) , a upute kako to možete učiniti se nalaze OVDE.

7. Platio sam šta sada?

Nakon što ste izvršili uplatu kliknite na ovaj link i zatražite pristup grupi www.facebook.com/groups/182854145522782/ te kod postavljenih pitanja odgovorite da ste izvršili uplatu i da čekate pristup grupi.